Remont në NST Drenovë dhe Kafaraj, 28-30 janar kufizime energjie në disa zona në Fier

Njoftim për abonentët Fier

Stakim, data 28-30 Janar

Për shkak të remontit të parashikuar në zbarrat

6kV në NST Drenovë dhe në NST Kafaraj, në datat 28-30 janar gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier

28 janar/Fidera të Naftës, Drenovë, Lazan, Roms, ish-komuna Cakran

29 janar/ish-komunat Levan, Frakull, Levan, Bishan, Cerven, Bocova, Qarrë, Ferras, Bashkim, Pish Poro

 30 janar/Novosela, Akerrni, Fitore, Aliban, Poro, Bishan, Delisufaj, Dëllenjë, Ujësjellësi