Remont në disa nënstacione në Shkodër, 29-30 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Velipojë, Rrenc dhe NST Tuç, në datat 29-30 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër:

29 tetor

09:00-12:00

Plazh Velipojë, Rrjoll

12:00-15:00

Plazh Velipojë

30 tetor

09:00-16:00          

Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç i Vaut të Dejës, Dush,Gomsiqe, Hajmel, Nënshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Rrenc, Guri i Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç, Bardhaj,