Remont në NST Selitë dhe NST Mëzez, 28-29 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Selitë dhe NST Mëzez, në datat 28-29 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

28 tetor/Bërxullë, Domje, Bathore, Qerekë, Tapizë, Breg Lumi, Laknas,

Çekrezë, Kasalë, Parafabrikatet Kamëz, Valias

29 tetor/00:00-00:05

 Fabrika e Birrës “Tirana”