Remont në disa nënstacione në Tiranë, 7 dhe 9 tetor kufizime në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Ibë dhe NST Lanabregas dhe NST Tec Kombinat, në datat 7 dhe 9 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-08:00 do të stakohet energjia në Tiranë në këto zona

7 tetor/06:00-08:00

Zona e Krrabës, Kllojkë, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh

10:00-14:00

Lanabregas, Bregas, Linzë, Surrel, Lanabregas, Priskë, Fushë Farkë

9 tetor/09:00-13:00

Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush, Kombinat