Remont në NST Bajzë, NST Trush 2 dhe NST Zues, në datat 7-8 tetor kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Bajzë, NST Trush 2 dhe NST Zues, në datat 7 dhe 8 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër

7 tetor/10:00-14:00

Bajzë, Aliaj, Kastrat
8 tetor//09:00-12:00

fshati Trush
13:00-15:00

Zues, Oblike, Muriqan