Remont në disa NST në Berat, 23-25 korrik kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Berat

Data 23-25 KORRIK
Për shkak të remontit të planifikuar në NST Kuçovë dhe Çiflik dhe Pobrat, në datat 23-25 korrik gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona
23 korrik/Ura vajgurore, fshati Guri i Bardhë
24 korrik/Biznese Private, Gurore
25 korrik/Pobrat, Çukalat, Slanicë