Remont në disa NST në Shkodër në datat 26-29 maj, kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve në NST Shkodra 2, Bajze dhe NST Koman dhe NST Velipoje, në datat 26-29 Maj gjatë intervalit kohor 08:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër

26 maj/Komunat Oblikë, Bërdicë,, Dajç, Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Fshatrat: Zues, Oblike, Muriqan, Lagjet Ajasem,fshatrat: Berdice, Beltoje, Mali Hebe, Bashkia Lagjet: Draçin, Tepe,Iliria, Mark Lula, Daçallek, Shiroke, Zogaj, Livadhe, Lagjia Dracin


27 maj/Bajze, Aliaj, Kastrat, stacioni trenit


28 maj/Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Qerret, Vile, Telume, Kishe Arre, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel


29 maj/Ish Komunat Oblike, Berdice, Dajç, Velipoje dhe plazhi Velipoje, Hidrovoret Cas e Vilu. Fshatrat: Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Fshatrat: Zues, Oblike, Muriqan