Remont në disa NST të rajonit Elbasan, 7-10 tetor kufizime energjie në qytet dhe fshatrat përreth

Njoftim për abonentët Elbasan
Stakim, datat 7-10 Tetor

Për shkak të remontit të planifikuar në disa NST të rajonit Elbasan, si NST Banjë, Metalurgji 1 dhe Metalurgji 4 si dhe NST Radio, në datat 7-10 tetor do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00 në këto zona në Elbasan

7 tetor/ Bradashesh, Delishtë
8 tetor/ Mollas, Tregan
9 tetor/Gostimë, Shtëpanjë, Lengë, Klos, Floq, lagjia “Lamcallarët”, Klos, Banjë e Vjetër, Shushicë, Tregan, Shenavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Gjinar, Stërstan, Kaferr, Valesh
10 tetor/Bradashesh, Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbaç, Shëmhill, Balldren, Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllashat, Europa shpk, Viktoria invest