Remont në NST Pogradec, 9-10 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Pogradec

Stakim, datat 9-10 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Pogradec, në datat 9-10 tetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-13:00, në këto zona në Pogradec

9 tetor/ Lagjia 1, 2 dhe 3 në Pogradec, Buçimas

10 tetor/Lagjia 5, Lagjia 1, Lini, “1 Maji”, Vilat