Remont në dy nënstacione në Elbasan, 28-29 tetor pa energji disa zona

Njoftim për abonentët Elbasan

Stakim, data 28-29 Tetor

Për shkak të punimeve të planifikuara në NST Metalurgji 1 dhe NST Kombinati i Drurit, në datat 28-29 Tetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan

28 tetor/ Zona e Kombinatit Metalurgjik, Biznese, Shijon, Dopaj, Mamël, Shtemaj, Bradashesh, Delishtë

29 tetor/Lagjia “Skënderbeg”, Shushicë, Shirgjan, Bujqës, Kombinati i Drurit