Remont në dy nënstacione në Vlorë, 1-2 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Selenicë dhe NST Mifol, në datat 1-2 shkurt gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë:

1 shkurt/ Rromes, Selenice, Armeni Picua, Lubonje, Beshisht, Resulaj

2 Shkurt/Mifol, Skrofotine, Panaja, Trevllazer.