Remont në NST Ibë, 29 janar kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Ibë, për kalimin e fiderave të vjetër në rrjetin 10 kV, nesër 29 janar do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit të energjisë dhe zonat e prekura nga kufizimet

09:00-11:00

Bërzhitë, Mullet, Baldushk

11:00- 13:00

Mullet, Ibë

13:00-15:00

zona pranë NST Ibë

14:00-16:00

Zona e Krrabës, Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh

16:00-16:30

Bërzhitë, Mullet, Baldushk, Ibë, zona e Krrabës, Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh