Remont në fiderat 20kV të NST Rajonal, 25 mars pa energji disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 25 mars gjatë intervalit kohor 00:00-05:00 do të kryhen punime në fiderat 20kV të NST Rajonal.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Bovilla ,Bathore Institut dhe Kodër Kamëz