Remont në fiderin A3 kabina e Medresesë 6/1, 9 qershor kufizime energjie në Tiranë

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 9 qershor

Për shkak të remontit në fiderin A3 kabina e Medresesë 6/1, në datën 9 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona

Rruga e Dibrës pjesërisht, pranë Medresesë, Pezë e Vogël, Pezë Helmas dhe Ura e Beshirit, Kopshti Botanik pjesërisht, Biznese në zonën e “Misto Mames” pjesërisht