Remont në NST Uznovë dhe NST Kombinat, 10 dhe 12 qershor kufizime energjie në disa zona në Berat

Njoftim për abonentët #Berat

Stakim, 10 dhe 12 qershor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Uznovë dhe NST Kombinat, në datat 10 dhe 12 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat

10 qershor

komuna Velabisht, Vodicë, lagjia “Kushtrim”

12 qershor

Ish Komuna Velabisht, Remanic, Starovë, Komunat Otllak, Lumas, Moravë, Orizaj, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim këpucësh, Alba Kolor, Fabrika e miellit agri food, Kazazi, Marlotex, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pulari, Mobileri Kushi, Cener SHPK,

Sidneji Ushqimore