Remont në fiderin Vukpalaj në Shkodër, 1 prill kufizime energjie në Koplik

Për shkak të punimeve për investimin që po kryhet në rrjetin e tensionit të mesëm dhe të ulët në fiderin Vukpalaj në Shkodër, në datën 1 prill gjatë intervalit kohor 08:00-15:50 do të stakohet energjia pjesërisht në zonën e Koplikut, Shkodër