Remont në linjat 35 kV të Heceve Lozhan-Hec Shalës dhe Lozhan-Hec Strelca, 5-7 janar kufizime energjie në disa zona në Korçë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 5-7 janar do të kryhen punime në linjat 35 kV të Heceve Lozhan-Hec Shalës dhe Lozhan-Hec Strelca.

Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 08:00-16:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Korçë:

Velçan, Strelcë, Moglicë, Lozhan, Senisht, Tresovë