Remont në linjën 35kV Bogiq – Koplik – Hani Hotit, 17 shkurt kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të avarisë në linjën 35kV Bogiq – Koplik – Hani Hotit, në datën 17 shkurt gjatë intervaleve kohor 08:30- 09:00 dhe 15:30-16:00, do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër:

Pjesërisht: Koplik, Shkrel, Kastrat, Goraj, Katun, Kastrati, Gradiskije, Ktosh, Demiraj, Hot, Grudë fushë, Gruemirë cesme, Kaldrun, Stërbeq, Jubicë, Flakë, Kelmend.