Remont në linjën 35kV L30 – 12 Tec Fier – Hoxharë dhe NST Cakran, 10-12 tetor kufizime energjie në disa zona në Fier

Njoftim për abonentët Fier📌
Stakim i datës 10- 11 Tetor📍

Për shkak të remontit të parashikuar në Linjën 35kV L30 – 12 Tec Fier – Hoxharë dhe NST Cakran, në datat 10-11 tetor, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00,do të stakohet energjia në këto zona në Fier👇

10 tetor/09:00-17:00
Lagjet: “1 Maj”, :Kongresi i Përmetit”, “Konferenca e Pezës”, “Liri”, “11 Janari:, “Sheqi”, “Apolonia”, “Kryengritje e Fierit”, Zharëz, Verbas, Fidri i Naftës, Kraps, Plyk, Mbyet

11 tetor/09:00-17:00

Lagjet: “Kryengritja e Fierit”, “16 Prilli”, “Apolonia”,Qendër, Mbrostar, “29 Nëntori”, Afim i ri, Fermë, Bishanak, Baltez, Hamil, Mucaj, Sulaj, Dermenas, Qenas, Kastriot, “15 tetor”, “8 shkurti”

11 tetor/08:00-16:00
Cakran, Gorishove

12 tetor/07:00-08:00

Pojan, Hoxharë e vjetër, Dermenas, Hoxharë, Seman, Topoj, Hidrovor