Remont në linjën 35kV L30 – 5 Shkozet – Kavajë, 8, 10-11 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Durrës

Stakim i datës 8 dhe 10-11 Tetor📍

Për shkak të punimeve të planifikuara në linjën
35kV L30 – 5 Shkozet – Kavajë, në datat 8 dhe 10-11 tetor do të stakohet energjia ⚡️në këto zona në Durrës👇

8 tetor/12:00-13:00📍

Pallatet Manushi, Mali i Robit, Pularia “Chicken Farm”, Pallatet Almak, Kazazi Meat, Restoranti “Kodra e Kuajve”, Impianti Ujrave të Zeza Manskuri✔️

10 tetor/09:00-14:00📍
Zona e fshatit Rinia, rruga “Aleksandër Goga”, pjesa perëndimore Spitallë, zona e Burgut, Peshkimi Durrës✔️

11 tetor/09:00-12:00📍

rruga “Azis Shkupi”, Fllakë Shijak, Arapaj, Rrashbull, rruga “Ibrahim Kodra”, ish-Këneta, rruga e Dibrës✔️