Remont në Linjën 35kV L30 – 20 Shkozet – Fllakë, 20 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Durrës

Njoftim për abonentët Durrës

Stakim, data 20 Dhjetor

Për shkak të remontit në Linjën 35kV L30 – 20 Shkozet – Fllakë, sot datë 20 dhjetor deri në orën 14:00 do të stakohet eneegjia tek subjektet “Pulari Deda”, Confort Plastika, Radiostacioni Fllake (dytesor), Diamant dhe në zonën e Fllakës/ Shijak