Remont në linjën 35kV L30-41/1 Rrëshen – Kaçinar, 15 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30-41/1 Rrëshen – Kaçinar dhe në NST Rrëshen, në datën 15 Nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Mirditë dhe Burrel

09:00-12:00
Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivaç, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, Lagjet: Qendër, SMT✔️

12:00-16:00
Bashkia Rrëshen, fshatrat: Kulme, Ndërfushaz✔️