Remont në NST Krumë dhe NST Kalimash, 13-14 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Kukës

Njoftim për abonentët #Kukës

Stakim, data 13-14 Nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Krumë dhe NST Kalimash, në datat 13-14 Nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Kukës

13 Nëntor/10:00-15:00
fabrika e Kromit, fabrika e pasurimit, Bogjishë, Kalimash, Kolsh, Demali, Mamëz, Todë, Myc-Mamëz, Spahie, Breqan, Qinamakë, Sukë, Leshniqe, Fushë Arë, Alivate, Qinamakë, Aliaj, Krapit, Pukë, Përroi i Andrrës, Kryemadh, Saraç, Shtanë, Simon, Dukagjin, Supec, Shikaj, Petkaj, Dobrush, Shemri, Leproj, Picar, Mgull, Vrish, Sezem, Cam, Pistë, Gdheshtë

14 Nëntor/ 11:00-15:00
Zahrisht, Pla, Nikoliq, Pla Krumë, Vllahën, Bardhaj, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhë, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeç, Pla, Brat, Dobrunë, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe Kuq, Krumë, Pekë, Gajrep