Remont në Linjën 35kV L30-43 Peshkopi – Fushë Aliaj, 17 maj kufizime energjie në disa zona

Stakim i datës 17 maj

Për shkak të punimeve të parashikuara në Linjën 35kV L30-43 Peshkopi – Fushë Aliaj, në datën 17 maj gjatë intervalit kohor 08:00-15:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona:
Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafe, Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Kom. Fushe Çidhen, Bllicë, Kullas, Radomir, , Shumbat (Zona Peshkopi;
Sllovë, Kalisi , Bushtrica, Caja (zona e Kukësit), Zalldardhë, Reç, Lurë, Ndërshen (zona e Peshkopisë);
Tejmollë, Verri, Arren, Lajthizë (zona e Kukesit)