Njoftim i OST për abonentët Kavajë, 14-15 maj kufizime energjie në disa zona

Stakim i datës 14-15 maj
Për shkak të punimeve të OST për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 e 6kV të N/stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 maj do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Kavajë E Durrës

14 maj, ora 08:00-16:00
Rrogozhin, Sinaballaj, Karinë, Dragonj, Rozenj, Senametaj,
Bishti i Zhurit, Gosë, Kalush, Lekaj, Met’hasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie,

15 maj, 08:00-16:00
Zona e Burgut, Peshkimi Durrës, Ballaj, Greth,
Spille, Plazhi Gjeneralit, Zhabjak, Corum, Beden, Kryevidh