Remont në linjën 35kV L30 – 5 Shkozet – Kavajë, 60 minuta pa energji disa zona në Durrës

Njoftim për abonentët Durrës

Për shkak të një defekti në linjën 35kV L30 – 5 Shkozet – Kavajë,prej orës 16.30 është stakuar energjia në disa zona në Durrës.
Punimet do të zgjasin 60 minuta.
Pa energji kanë mbetur Pallatet Manushi, Pallatet Almak dhe disa subjekte biznesi në Malin e Robit