Remont në Linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, 29 korrik kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Shkodër

Data 29 KORRIK

Për shkak të remontit të planifikuar në Linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipoje, në datën 29 korrik gjatë intervalit kohor 04:00- 06:30 do të stakohet energjia në këto zona:

Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke Zues, Oblikë, Muriqan