Remont në linjën 35kV L30-74 Fushë Kuqe – Rrile, 6-7 maj kufizime energjie në disa zona në Lezhë

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30-74 Fushë Kuqe – Rrile,

si dhe transformatorin e NST Rrile, në datat 6-7 maj gjatë intervalit kohor

09:00-16:00, do të stakohet energjia në këto zona në Lezhë:

6 maj/Rrile, Gryk Lumi,  Barbullojë, Gajush, Shënkoll, Tale, hidrovoret Droje, Tale

7 maj/09:00-16:30

 Hidrovoret Droje, Shellinze, subjekti privat “Metal Cons Vata” Repart Llamarinash