Remont në disa nënstacione, 6-7 maj kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë dhe NST Rrenc, në datat 6-7 maj gjatë intervalit kohor 09:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër:

6 maj

Ish Komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë,

Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Zues, Oblikë, Muriqan

7 maj

Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç, Bardhaj