Remont në linjën 35kV Plasmas – Hysgjokaj, 26 korrik kufizime energjie në disa zona në Lushnje

Në vijim të investimit për fuqizimin dhe mirëmbajtjen e linjës 35kV Plasmas – Hysgjokaj, në datën 26 korrik gjatë intervalit kohor 05:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Lushnje: Karbunarë e Vogël, Zgjane, Skilaj, Kupas, Murriz, Ballagat:

Ballagat, Xibrake, Manasufaj, Matjan, Gjuzaj, Gjyshaj, Hysgjokaj, Kurtine, Canakaj