Rikonstruksioni i kabinave, 26 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 26 korrik gjatë intervalit kohor 09;00-14;00,do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Disa biznese dhe 3 pallate në qendër Vorë