Remont në linjën 35kV,L30 – 55/1 Bogiq 220kV – Koplik – Hani Hotit dhe NST Vukpalaj, 10 mars kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të avarisë në linjën 35kV,L30 – 55/1 Bogiq 220kV – Koplik – Hani Hotit dhe NST Vukpalaj, më 10 mars do të stakohet energjia në këto zona në Shkoder:

11:30- 11:45

Pjesërisht: Koplik, Shkrel, Kastrat, Goraj, Katun, Kastrati, Gradiskije, Ktosh, Demiraj, Hot, Grudë, fushë, Gruemirë cesme, Kaldrun, Sterbeq, Jubice, Flakë, Kelmend

11:30-14:30

Zona Hot, Njesia administrative Kelmend