Remont në linjën 6 KV Zall Herr – Bovillë dhe në kabinën “Vasil Shanto”, 11-12 mars pa energji disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 11-12 mars, do të kryhen punime në linjën 6 KV Zall Herr – Bovillë dhe në kabinën “Vasil Shanto”. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

11 mars/10:00-14:00Fshati Bovillë

12 mars/09:00-15:00

Pjesërisht: rruga “Irfan Tomini”