Remont në linjën Gjirokastra 2- Grapsh, 14 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Gjirokastër

Në vijim të punimeve për riparimin e linjës Gjirokastra 2- Grapsh, në datën 14 dhjetor, gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të punohet për kthimin në gatishmëri të plotë të linjës. Pa energji do të mbeten këto zona në Gjirokastër:Pjesërisht: Sektori Nepravishtë,Drino, Labovë, Suhë, Zagorie, Polican, Zona Reza e Zeze, Derviçan, Grapsh, Dropulli i Poshtëm, Dropulli i Sipërm dhe konsumatorët privatë: Subjektet private 35/0,4kV Veko, Epipllo Dekor,Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Pallas, Dervican, Alfa sh.a. (Glina),Subjektet private 35/0,4kV Teknotrof, Fresh, “Partner Ballkanika”, Woodpacker.