Remont në linjën Plasmas – Divjakë dhe NST Cërrik, 12 prill pa energji disa zona në Lushnje dhe Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 prill do të kryhen punime në linjën Plasmas – Divjakë dhe NST Cërrik; Pa energji do të mbeten këto zona në Lushnje dhe Elbasan:

Lushnje/09:00-15:00

Pjesërisht: Sulzotaj, Shënepremte, Tërbuf, Ndermarrja e Naftes dhe Gazit Cermë Pasha, Cermë Shkumbin, e Sipërme, Cermë Proshk

Elbasan/10:00-14:00

Pjesërisht: lagjet Nr: 1, 2, 3, Cërrik, “Kamame”, “Gostime”, Malasen