Remont në një nga fiderat e NST Traktora, kabina “Bogova”, 13 prill pa energji disa zona

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, sot datë 13 prill, do të kryhen punime në një nga fiderat e NST Traktora, kabina “Bogova”.

Pa energji gjatë intervalit kohor 11:00-13:00 do të mbeten pallati “Bogova” dhe pallati “Desaxhei” në Tiranë