Remont në n.stacionin Balliaj, pa energji disa komuna

Operatori i shpërndarjes së energjisë elektrike njofton se do të kryejë punıme në n.stacıonin Balliaj në datën 27 prill nga 10:00 derin 14:00.
Për pasojë do të mbeten pa energji disa fshatra në Kavajë: Ballaj,Vilë, Rreth-Greth, Zhabjak, Sharedushk, Beden, Plazhi Spille.
Në datën 28 prill do të stakohet energjia elektrike në n.stacionin Manëz nga ora 10:00 deri në 14:00.
Gjatë këtij ıntervali kohe sdo të marrin energji disa zona në Shijak: Manza, fshatrat Kullë, Rrushkull, Jubë, Shkafane, Hamalle, Radë, Bilalaj, Ishëm, Kepi i Rodomit, Gjiri i Lalzit(pjeserisht).
Në datën 29 prill do të stakohet energjia në linjën Kavajë-Shkozet për shkak të remontit në kabinën e Malit të Robit
nga ora 09:30 deri në orën 15:00.
Për pasojë sdo të marrin energji zonat në Malin e Robit: Ujësjellësi-Maskuri,Impianti i Ujërave të Zeza.
Në datën 30 prill do të kryhet remont në n.stacionın e Porto Romanos nga ora 10:00 deri në 14:00.
Për pasojë sdo të marrin energji: zona Spitallë, Këneta-Spitallë, Nish-Kimikja, fshati Rinia, Bisht-Palla dhe subjektet private : Anta pastrimi detar, fabrika e Kartonit