Remont në nënstacionin Gropaj, 3 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në Nënstacionin Gropaj, në datën 3 Nëntor do të ketë kufizim të energjisë elektrike gjatë intervalit kohor 10:00-13:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Tropojë: Fierzë, Gjonaj, Btosh, Lekurtaj, Shullan, Velishtë, Geg-hysen, Curraj, Shën Gjergj, Markaj, Gjon Pepaj, Peraj, Kapit, Vran, Meserr, Ndërgjugje, Varg, Palc, Salc, Brisë, Velishtë, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj i Poshtëm, Dushaj Epërm, T’Pla, Degë, Macaj, Manaj, Cuke, Vakaj, Zhark, Rrodhe, Ponar, Hasanaj, Mushak, Ndocaj, Kryekand, Miniera dhe Katanaj.
Zonat pa energji në Shkodër: Blerim, Dardhë, Mezi, Miliska, Bugjon, Iballë.