Remont në një nga fiderat e NST Selenicë dhe NST Xhuherinë, 3 mars kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të OST në një nga fiderat e NST Selenicë dhe NST Xhuherinë, në datën 3 mars gjatë intervalit kohor 08:00-,14:00 do të stakohet energjia në disa zona në Vlorë:

Armeni Picua, Lubonje, Beshisht, Llakatund