Remont në NST Laç 1 dhe NST Fushe Kuqe, 4 mars kufizime energjie në disa zona në Kurbin e Lezhë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Laç 1 dhe NST Fushe Kuqe, në datën 4 mars, gjatë intervalit kohor 08:00- 09:30 dhe intervalin kohor 16:00-17:30 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin e Lezhe:

Kurbin/ Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Patok, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok,Lezhe / Rrile: Gryk Lumi, Ish Komuna Shenkoll,Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale08:00-17:30Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shenkolle, Gurrez, Fushe Kuqe, Adriatik, Patok