Remont në një nga fiderat e NST Selitë, 6 maj pa energji disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 6 maj gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të kryhen punime në një nga fiderat e NST Selitë.

Pa energji do të mbetet pjesërisht rruga “Shyqyri Brari” në Tiranë

10:00-14:00

Pjesërisht: Zall Herr dhe Bovilla