Remont në një nga kabinat e fiderit A11 të NST Rajonal dhe në NST Karbit, 8 shkurt kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 8 shkurt do të kryhen punime në një nga kabinat e fiderit A11 të NST Rajonal dhe në NST Karbit.Pa energji mbeten këto zona në Tiranë

09:00-15:00

Pjesërisht: rruga “Myslym Keta”, rruga “Tasim Shehu”

10:00-14:00

Pjesërisht rruga “Siri Kodra, “Rruga e Dibrës”, zona pranë ish-uzina “Dinamo e Vjetër, Babrru, Rruga “Riza Cërova”