Remont në NST Cërrik, NST Përparim dhe NST Çimento, 8-11 shkurt kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 8-11 shkurt, gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të kryhen punime në NST Cërrik, NST Përparim dhe NST Çimento. Pa energji do të mbeten këto zona në Elbasan

8 shkurt/Lagjet “1, 2, 3”, Cërrik

9 shkurt/ Bicaj, Garrunjë, Lisnaj, Perparim qender, Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gryksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Lolaj, Pajove qender, Gjocaj, Fsh Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celhakaj, Kom. Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Peqin, Përparim, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

10 shkurt/Skrapi, Budo Gaz, Shampo, Api Shpk, Zona e Kombinatit Metalurgjik.

11 shkurt/ Kusarth, Asfalt-Nyje Betoni, Funar, Bradashesh, Mollagjesh, Cerruje, Balez, Bixellej, Krrabaj, Prece.