Remont në NST Ballaj, 30-31 janar kufizime energjie në disa zona në Kavajë

Për shkak të remontit të planifikuar në Çelësat 35 dhe 6kV në NST Ballaj, në linjën 35kV L30-71 Ballaj – Divjakë, si dhe në zbarrat 35 dhe 6kV të këtij nënstacioni, në datat 30-31 janar do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 në këto zona në Kavajë

Ballaj, Zhabjak, Corum, Beden, Kryevidh, Greth i mesëm, Spille, Plazhi i Gjeneralit