Remonti në NST Manzë, 29 janar kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në Çelësat 35 dhe 10kV në NST Manzë, në datën 29 Janar gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës

Gjiri i Lalzit, Ishëm, Miniera Manëz, Rushkull, Perlat, Hamallaj rrotull, Kamerras, Radë, Bilalas