Remont në NST Banjë, Përparim dhe Metalurgji 4, në datat 1-3 tetor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët Elbasan📌

Stakim i datës 1-3 tetor📍

Për shkak të remontit të planifikuar në disa nënstacione të rajonit Elbasan, si NST Përparim, Banjë dhe Metalurgji 4, në datat 1-3 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

1 tetor/Shtëpanjë, Klos, Floq, Banjë e Vjetër, Shushicë, Tregan,
Shënavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Gjinar, Stërstan, Kaferr, Valesh

2 tetor/Bradashesh, Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbaç, Shëmhill, Balldren, Uzina Karbonit, Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt,
Pllashat, Zona e Kombinatit Metalurgjik

3 tetor/ Qyteti Peqin, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Perparim qender, Pajove, Fshat: Bishqem, Cacabez, Cengele, Gryksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh,
Vidhas-Halgjer, Lolaj, Pajove qender, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celhakaj, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha