Remont në NST Lozhan dhe Maliq, 1-4 tetor kufizime energjie në disa zona ne Korçë

Njoftim për abonentët Korçë📌

Stakim i datës 1-4 Tetor📍

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Lozhan dhe Maliq, në datat 1- 4 tetor do të stakohet energjia në këto zona gjatë intervalit kohor 09:00-13:00

Maliq, Komuna Libonik, Vloçisht, Drithas, Ploçisht, Babjen, Velçan, Moglicë, Strelcë