Remont në NST Belsh, 2 dhe 4 qershor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët #Elbasan

 Stakim, 2 dhe 4 qershor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Belsh, në datat 2 dhe 4 qershor do të kufizohet energjia gjatë intervalit kohor 09:30-15:00 në disa zona në Elbasan

2 qershor

Përparim,Bicaj, Garrunjë, Pajovë, Bishqem, Cacabez, Cengelë, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osman Shehij, Rrumbullak, Shezë, Algjinaj Pekishtë, Korthnek, Vasha, Privat, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Spitali, Capanaj, Palaj

 4 qershor

Pjesërisht lagjet nr: 1, 2, 3, Cërrik, lagjet Kamame dhe SMT, Gostimë, Malasen