Remont në NST Berat, 15-16 dhe 18 tetor kufizime energjie në disa fshatra në Berat

Njoftim për abonentët Berat

Stakim, datat 15-16 Tetor

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Berat, në datat 15-16 dhe 18 tetor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Berat
15 tetor/ 10:00-13:00
Velabisht, Remanic, Starovë, Otllakë, Orizaj

16 tetor/10:00-15:00
Velabisht, Remanic, Starovë, Otllakë, Orizaj,
Lumas, Moravë, Orizaj, Subjektet e biznesit: Matuka,Alba Text, Prodhim këpucësh, Alba Kolor, Fabrika e miellit “Agri food”, “Kazazi”, “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pulari, Mobileri “Kushi”, “Cener SHPK”, “Sidney Ushqimore”

18 tetor/10:00-14:00
10:00’ deri ne oren 14:00’.
Otllak, Lumas, Zona Kombinat Berat