Remont në NST Bilisht, 1-5 nëntor kufizime energjie në disa zona

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 1-5 nëntor gjatë intervalit kohor 11:00-14:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Bilisht.

Më poshtë oraret e stakimit sipas datave përkatëse dhe zonat e prekura nga ky investim

1 nëntor

Pjesërisht: Qendër, Bitinckë

2 nëntor

Pjesërisht: Miras

3 nëntor

Pjesërisht: Qendër, Kapshticë, Vishocicë

 4 nëntor

Pjesërisht: qyteti Bilisht

5 nëntor

Pjesërisht: Liqenas, Progër